Länge sen sist.

Det var länge sen sist jag skrev något i min blogg. Tiden går och det känns som om jag inte hinner med att sortera och processera allt i min lilla hjärna. XD 
 
Det är bara två veckor kvar till höstlovet och vi som går första året på teaterpedagogutbildningen på Marieborg har lämnat en intensiv forumspelsvecka bakom oss. Jag lärde mig så himla mycket av det och jag märkte av några personliga framgångar som jag kämpat med jättelänge. Jag är så himla stolt över mig själv efter forumspelsveckan.
 
Nu går vi in i ett nytt block med regimetodik och det ska bli riktigt spännande. Men jag längtar till höstlovet då jag hoppas på att bara ta det lugnt och bara vara. Nu på torsdag kommer maken hem efter sin 6 veckor långa expedition och det passar ju bra att han kommer vara hemma över höstlovet, då vi kan spendera tid med varandra. 
 
Det känns som om helgerna går alldeles för fort men jag har ändå hunnit göra lite saker. Jag har bl.a. målat lite (mer om det i ett annat inlägg) och påbörjat rensningen av alla mina ägodelar. Jag vill göra mera plats och rensa bort saker som jag inte använder mig utav som bara ligger och dammar i hyllorna eller lådorna. Varför har man så mycket ägodelar egentligen? Man använder ju knappt hälften av allt man äger. I-landsproblem, ja!
 
Men nu ska jag göra mig redo för sängen, för imorgon är det måndag och då är det skola som gäller. 
 
Idag köpte jag en bukett med Krysantemum till mig själv som jag delade upp i tre vaser. Nu doftar det ljuvligt i sovrummet. 

therainbowpad.blogg.se

Mitt liv som 30-åring.

RSS 2.0